KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Akören Şehit Hüseyin Emre Kul İlkokulu

Nis

Ulu önder Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."Atatürk'ün çocuklara arman ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Bu özel ve güzel günde emeği geçen öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve bizleri yanlız bırakmayan velileririmize teşekkür ederiz..

Nis

Okulumuz bahçesini öğrencilerin teneffüs ve beden eğitimi derslerinde etkili ve verimli kullanabilmesi adına ;Yakar Top Alanı, Sek Sek Alanı, Köşe Kapmaca Alanı vb. oyun alanı çizim çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1/A sınıfı Okuma Bayramını gerçekleştiren Okulumuz Sınıf Öğretmeni Songül OK'a emek ve gayretlerinde dolayı teşekekkür ederiz.

Mrt

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN DEPREM TATBİKATI BAŞARIYLA SONUÇLANDIRILMIŞTIR.